Donatori

U ime djece i djelatnika Dječjeg doma zahvaljujemo se što ste odabrali upravo našu ustanovu. Naši donatori nam daju dodatnu vrijednost i spoznaju da djeca  uz naše osoblje, imaju još puno prijatelja izvan Doma. Doprinos donatora kvaliteti života naše djece u ustanovi je nezamjenjiv. Ako želite darivati našu djecu, razveseliti ih i unaprijediti im materijalne uvjete života, možete:
  • darovati higijenske potrepštine i kozmetiku, slatkiše, školski pribor, tehničke uređaje
  • donirati novčana sredstva za kupnju opreme te uređenje prostorija i okoliša doma, za dopunski džeparac za djecu i sl.
  • sponzorirati ili organizirati izlete za djecu, posjete kinu, kazalištu ili koncertima, zimovanje i ljetovanje djece
  • budući da brinemo o djeci od rođenja do 21. godine, tako su i njihove želje drugačije. Međutim starija djeca žele isto, sami odabrati ono što im se sviđa. Stoga ih dar - poklon bon posebno obraduje jer mogu odabrati nešto po svom ukusu. Dakle, poklon bon u trgovini kozmetike, igračaka, odjeće, obuće kao i bonovi za mobitele HR operatera je dar kojim ćete ih najviše razveseliti, neovisno o iznosu na darovnoj kartici. Također, darove im možete i osobno uručiti.
Žiro račun kod Hrvatske poštanske banke IBAN: HR6723900011100016689 OIB: 74578677561 Radi poziva na broj i adrese uplatitelja molimo da se javite na broj: 051 292 893 Najtoplije se zahvaljujemo svim našim dosadašnjim donatorima i sponzorima koji su nam svojom dobrotom uljepšali život u domu!